Tekil Mesaj gösterimi
  #1 (permalink)  
Alt 07-31-2010
Database - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Database
√Gold-Silver

Konuları: 452
Karizma Puani:10
Seviye: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Database isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sql Server 2008 Görsel Egitim Seti Full Gorsel egitim tutorial download indir izle

web tasarım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sql Server 2008 Görsel Egitim Seti l 849.2 mb

Sql serverın 2008 in görsel egitim setidir.Egitm temel seviyeden ileri seviyeye kadardır.Egitim Setinin Degeri yüksektir.

Bu seti kaçırmayın güncel bir egitim setidir...Geniş bir şekilde sql server 2008 anlatılmıştır.

Hotfile:

[hide][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[/hide]

TÜRKCE GÖRSEL

SQL Server Türkçe Görsel Eğitim Seti

İçinde hem görsel hemde sesli bir şekilde anlatım mevcut. Aynı zamanda tamamen Türkçe sunumdur. Ayrıca FULL sürümdür. Kullanmak için nero ile kalıbı disk'e yazdır diyip bir CD'ye yazdırmanız yada virtual daemon tools ile image'yi göstermeniz yeterlidir.
Not: Lisans işlemi aşağıdaki resimlerle anlatılmıştır. Bunun haricinde sistemle ilgili ençok yaşanan 3 sorun mevcuttur.
1- HATA-1 kodu.
Diye bir hata alıyorsanız, CD'den yada image'dan çalıştırmadığınız içindir. Dosyaları quick time v.b. programlarla doğrudan çalıştırmazsınız. CD'ye yazmanız yada image olarak göstermeniz gereklidir.
2- Vista kullanıcıları için - Bu programı açmaya yetkiniz yok. gibi bir hata alıyorsanız, image'ı gösterdikten sonra yada CD'ye yazdırdıktan sonra çalışırtırırken sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçmeniz gerekiyor.
3- Yine vista kullanıcıları için geçerli olan ses problemi. Ses açtığınızda otomatik olarak tekrar kısılıyor. Bunuda yönetici olarak çalıştırdığınızda sorun ortadan kalkmakta.
Lisanslama:
CD'ye yazdıktan sonra yada image olarak açtıktan sonra içindeki .exe'yi çalıştırıyoruz ve karşımıza bu hatayı veriyor ok'a basıp devam ediyoruz.

DOWNLOAD LINKS :

:down1:

Toplam rar Boyutu : 426 MB
Paylaş

°vBulletin Tasarim + Seo Tasarim + Tema Yapim Edit + Eklenti Kurulum Kodlama + GoogLe Optimizasyon + 7/24 Destek = °KOCKAF52°

Konu yorgunn41 tarafından (3 Hafta önce Saat 09:18 PM ) değiştirilmiştir.
MGTDİZAYN WEB TASARIM